Brochure Trust your Talent

Coaching

Als onderdeel van een ontwikkelprogramma, kan ik de rol van coach op me nemen. Ik coach directieleden, managers en (young) professionals met vragen als:

 • Hoe krijg ik zicht op waar ik nou écht goed in ben en hoe kan ik daar keuzes aan verbinden?
 • Hoe kan ik beter communiceren, mensen meer meekrijgen, op een authentieke en effectieve manier?
 • Hoe kan ik mijn energie bewaken (of weer herwinnen) en mijn weg vinden in omgaan met alle eisen van mijzelf en mijn (werk)omgeving?
 • Hoe kan ik minder twijfelen aan mijzelf, met meer zelfvertrouwen, lef, en beslistheid in mijn rol zitten?

Ontwikkel­programma’s

In samenwerking met verschillende partners ontwikkel ik persoonlijk leiderschap programma’s. Ik maak en faciliteer ze. Programma’s die vorm krijgen vanuit mijn eigen visie op het ontwikkelen van krachtige professionals. Altijd in aansluiting op de ambitie en de praktijk van de organisatie. Plezier in leren aanboren met resultaten die beklijven.

 

Dit kan in een bestaand programma zijn, in traineeships en als onderdeel van leiderschap programma’s.

Workshops

Ik verzorg in-company workshops met persoonlijke ontwikkeling in de kern. Bijvoorbeeld:

 • Persoonlijk leiderschap: vanuit persoonlijke kracht en talent, ambitie regie nemen
 • Energie en focus: omgaan met tegenstrijdige eisen van jezelf en je omgeving
 • Trust your Talent: het scherp hebben van je talent en hoe je daarmee van betekenis kunt zijn en loskomen van onzekerheid: krachtig durven staan!
 • Teamversterking: elkaar werkelijk begrijpen en aanspreken en daarmee vertrouwen bouwen.

Waarom

Wat is mijn vuurtje? Ik wil elke dag bijdragen aan de ontwikkeling van krachtige, authentieke professionals. Omdat ik geloof dat als je je unieke talent kent en durft in te zetten, dan wordt het mooi!

Ik ontmoet professionals die ambitieus zijn, maar (nog) niet tot hun recht komen. Professionals die soms worstelen, hun koers of hun werkelijke talent niet scherp hebben. Of professionals die onzekerheid hebben over of het ‘goed genoeg’ is. En dat is zonde, verloren energie. Daarom wil ik bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals. Zodat zij vanuit hun eigen unieke talent en motivatie ‘hun beste’ geven voor de organisatie en zichzelf. En daar elke dag plezier aan beleven!

Hoe

Persoonlijk leiderschap begint in mijn ogen met zelfmoed: geloven in jezelf voorbij alle onzekerheden en weten wat je als mens belangrijk vindt. In het loslaten van (door jezelf) opgelegde verwachtingen en werkelijk durven staan voor wie je bent en waar je goed in bent.

Wat is daar in mijn ogen voor nodig? Dat je:

 • weet en voelt wie je in de kern bent en daarvoor durft te staan;
 • om weet te gaan met gevoelens van onzekerheid;
 • het lef traint om te experimenteren en jezelf meer ruimte toestaat;
 • verwachtingen van anderen loslaat om tot echt eigen keuzes te komen;
 • aandacht besteed aan energiemanagement, omdat ook dit een voorwaarde is voor het duurzaam inzetten van jezelf
 • regie neemt.

Sandra Tiedink

Wat mijn grootste talent is? Met een heel scherpe intuïtie zien en voelen wat de potentie is van mensen en zien wat er speelt. Ik breng vertraging en reflectie en stel de spannende vragen. Om daar met een warm hart en ook wat humor mee aan de slag te gaan.

Wie ik ben? Een ervaren coach & facilitator die de taal spreekt en de dilemma’s kent van professionals. Een voormalig perfectionist die inmiddels wat meer bevriend is met haar kritische stemmen :) Iemand die graag van betekenis is, niet alleen met mijn kennis en ervaring, maar ook met wie ik ben als mens.

En mijn eigen persoonlijke ontwikkeling? Ik leer elke dag.

Sandra in 3 woorden: passie, verdieping, gemeend!

Tom Westerbeek, Projectmanager Talentontwikkeling Frisse Blikken

‘Een warm, betrokken mens met enorme passie voor haar werk – en de mensen waar ze mee werkt. Haar ervaring in combinatie met haar open en persoonlijke benadering brengen een bijzondere energie in de groep.’

Marieke Klok, Category Manager Nestlé

‘Als workshopbegeleider weet Sandra afstand te bewaren om het geheel te kunnen zien en er tegelijkertijd persoonlijk voor alle deelnemers te zijn. Daarmee is zij in staat écht te helpen.’

Rosmarijn Wesselman, Owner, Sensz

‘Bij Sandra kom je meteen tot rust én tot de kern, waarna je samen concrete handvatten ontwikkelt waar je echt verder mee kunt. Dat allemaal in een fijne en veilige omgeving, waar ook ruimte voor humor is.’

Arjan van de Steeg, Directeur First

‘Sandra was in staat om in twee sessies een onomkeerbare verandering in mijn visie op de wereld teweeg te brengen. Haar humor, scherpzinnigheid en persoonlijke aanpak leidden tot inzichten die een leven lang meegaan.’

Pascal Rotteveel, Creative Director JAM3

Wij werken graag samen met Sandra: een meedenker met veel aandacht en initiatief om tot programma’s te komen die echt bijdragen aan onze organisatie.’

Sterre Smeets, Learning & Development Behavior Change Group

Sandra is een vakvrouw die veel liefde in haar werk stopt. Zij heeft kritisch naar jezelf kijken leuk gemaakt! Hierdoor kijk ik nu milder naar mezelf én anderen.

Maartje Hakstege, (oud) VNG trainee

Voor wie

Een greep uit de organisaties waarmee ik samenwerk:

ANWB

Arcadis

Behavior Change Group

Crest Academy

Dentsu

First

Frisse Blikken

Kamer van Koophandel

Mourik

VNG

Ik drink graag een kop koffie met je!

Bezoekadres

Heemskerklaan 54
6881 ES Velp

Telefoon

+31 (0) 6 42 27 26 78

email

info@sandratiedink.nl